25 Nisan 2015 Cumartesi

BÜTÜN KOMBİNLERDE ŞIKLIK SAĞLAYAN SİHİRLİ 5 PARÇA!



Beyaz Bluzlar!
Çok sıradan demeyin, mutlaka bulunsun çünkü,  Sadelikten gelen güzelliği beyaz bluzlarınızla yakalayabilirsiniz. Onları yırtık jeanlerinizle kombinleyebilir ya da kalem eteklerinizle tercih edebilirsiniz!




Deri Pantolonlar!
Bu pantolonlar şıklığın tek parçası olabiliyor bazen!
 Eğer çok iddialı olduğunu düşünüyorsanız, üzerine spor bi bluz tercih edebilirsiniz. Her türlü tarza olanak sağlayan bu parçalardan mutlaka edinmelisiniz!




Deri Ceketler!
İşte hemen hemen her şeyin üzerine tercih edebileceğiniz tek bir parça! Giydiğiniz an size bambaşka bir hava katacak bu ceketleri dilerseniz eşofmanlarınızın, dilerseniz şık bir elbisenin üzerine tercih edebilir!





Koyu Güneş Gözlükleri!
Bu gözlükler de yaz-kış yanınızda olacak, sizi hiç mi hiç yalnız bırakmayacaklar! Kombinlerinizin tamamlayıcı olan bu gözlükler için “Hayat kurtarır” diyebiliriz!



Haki Trençkotlar!
 Başlı başına tüm görünümünüzü değiştirme gücüne sahip sihirli parçalardan! İçine giydiklerinizin pek görünmeyeceğiniz varsayarak; ister spor ayakkabılarınızla, ister topuklu, ister babetlerle rahatlıkla tercih edebileceğinizi söyleyebiliriz. Çünkü hepsinin ayrı ayrı bir havası olacak!




 

2 yorum:

  1. Güzel bir yazı olmuş özellikle beyaz bluzlar çok kurtarıcı :)

    YanıtlaSil