22 Nisan 2016 Cuma

ROL YAPMA ! (çok içsel)


 



Sezgilerin kuvvetliyse şanslısın!yanlış düşünebilirsin ama yanlış hissedemezsin!! o yüzdeeen caz yapma!bu zamana kadar neredeyse hiçbir düşüncemde yanılmadım....konu özeti GÜVENSİZLİK 
''artık kimseye güvenemiyooorruuum'' hep duyarız bu lafı ben 25 yılın 8 yılını bebeklik ,çocukluk vsvs...sayarsam.... 17 yıldır kronik bir güvensizlik problemi yaşıyorum....burcum'dan olabilir,karakter yapımdan olabilir, ya sen kimi kandırıyosun insanlar olabilirmiiii!!!

                 OLAY ,YER,MEKAN önemli değil ismi lazım hiç değil!! çok yakınım (eşim değil:) ama bazen hani hayatından çıkaramazsın, olmazsa maaalesef olmaz!! karakterler yokmu mecbuuuren konuşuruz hah işte öle bişey :) tam frekansın tutar içine eder,tam akıllandı dersin seni deli eder,yaşına bakmaz, seni saymaz birde aptal yerine koyar...hay Allah bende yuttum dersin, içine atarsın da bomba olursun,tersime gelicek bir gün! hey günlük gibi şuan içimi döktüğüm bloğuuum....kirletiiiyorum seni ama....çok rol yapan kıvırtan var diye bağırasım VaR NOKTA.

19 Nisan 2016 Salı

ANNE OLMAYA HAZIR OLMAK! (yok öle bişey)





               Evleneli kocaman bir 4 yıl olmuş, Yeliz anne olmaya hazır değilmiş!!meğer yokmuş öle bişey:)suan karnımdasın bebeğim ama meğer kendimi hazırlamam için senin haberini almam yeterliymiş,başlarda nası yapıcam,nası olacak desem de, şimdi herşeyi yapabilecek güçte hisseden bir annen var...
                 
             6 aydır aynı bedendeyiz seninle, tarifi mümkün olmaz ki bunun,zaten senin annen tam bir duygu manyağı duygusallıktan ölüyo da belli etmiyo!edemiyo!Demem o ki hiç bir zaman tam hazır olamazsın ,olmaz yaşadıkça anlarsın bunu,o duyguyu tattıkça belkide....onu hep beklediğini sanırsın tüm boşluklar dolucak sanki herşey halolucak ....beklentimiz mi çok büyük ama senin kocaman sevgin sardı çoktan bizi...
             Yürüyüşe çıkıyoruz, konuşuyoruz(ben konuşuyorum o tepki veriyo yada öle geliyo:)kıpır kıpır yerinde duramayan bir oğluşum var farkındayım...annen baban çok sakin bir bebekmiş oğlum sakinn olll:)
      Anneliğe hazırsın yeliz devam....
              

7 Nisan 2016 Perşembe

Bahar enerjinizi yükselttmeye ne dersiniz ?






SEBZE VE MEYVELERİ SIKIN!!

Enerjinizi yükseltip bağışıklık kazandırarak sizi hastalıklara karşı koruması için taze sebze ve meyve suyu hazırlayabilirsiniz...


POTASYUMLA  GÜÇLENİN !!

Potasyum vücudumuza enerji veren ve uzun süre tok tutan, bir gıda muz haricinde bulunduğu zengin lezzetli kaynaklar ise;hurma,koyu yeşiller,kara lahana,hindiba, balık somon..beslenme uzmanı İklim Uçar ekliyor '' eğer yeterli potasyuma sahipseniz, metabolizmanız en iyi düzeyde çalıştırabilirsiniz''


KIRMIZI SÜRÜN!!

Baharla renklenmek ve neşelenmek işte bu! çalışmalar parlak kırmızı sıcak pembe,turuncu ve sarı gibi renklerin enerji seviyelerini tetiklediğini ortaya koyuyor.

NANEYLE CANLANIN!!

Naneli vücut şampuanıyla yıkanmak!söylemesi bile ferahlatırken düşünmeye gerek yok..yada naneli bir koku sürünmek yorgunluğunuzu azaltmaya birebir!


4 Nisan 2016 Pazartesi

İPANA LUXE PERFECTION BEYAZLATICI DIŞ MACUNU YORUMLARIM

Doğru makyaj, dolgun kirpikler, bakımlı bir cilt, hacimli saçlar… En önemlisi de beyaz dişlerle sağlıklı, güzel bir gülümseme! Bu yüzden diş bakımına ve beyaz olmasına oldukça özen gösteriyorum. Sürekli yeni ürünleri deneyimlemeyi de seviyorum. Burada raflarda gözüme çarpan ve Amerika’nın en büyük diş macunu markası olan Crest aslında Procter and Gamble’ın Türkiye’de sunduğu İpana markasıyla tamamen aynı içeriklere sahipmiş. Dünyada ilk defa beyazlatıcı bantları üreten bir marka olduğu için 3 boyutlu Beyazlık ailesi oldukça ilgimi çekti. Son zamanlarda market alışverişine gittiğim her mağazada ve televizyonlarda sıklıkla İpana’nın yeni ürünü olan Perfection’a denk gelince ve özellikle 3 günde %100’e kadar lekesiz iddasını duyunca denemek istedim ve hemen aldım.

İpana’nın en hızlı ve en güçlü beyazlatıcı diş macunu ünvanına sahip bu diş macunu ile deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istedim. Diş hekimimin de daha beyaz bir diş için önerdiği İpana 3D White Perfection ile güvenle, bembeyaz gülebiliyorum.

Perfection diş macunu 3 Boyutlu Beyazlık ailesinin en ileri ve etkili beyazlatıcı diş macunu teknolojisini içeriyor. Böylece diş minesine zarar vermeden sadece 3 günde diş yüzeyindeki lekeleri %100’e kadar etkin biçimde çıkarıp ve bembeyaz bir gülümsemeye sahip olmamızı sağlıyor.
Performansına gerçekten çok şaşırdım. Etkisi inanılmaz! İlk kullanımdan itibaren bile diş yüzeyindeki lekeleri çıkarma etkisini farkediyorsunuz. Keskin nane tadıyla ferahlığı sağlıyor, böylece uzun süre ferah bir nefese de sahip oluyorsunuz. Beyazlatma etkisi bu kadar iyiyken diş mineme hiç bir zarar vermediğini bilmek de çok güzel.





rocter and Gamble’ın tüm dünyada pazara sunduğu en gelişmiş beyazlatıcı diş macunu olan 3 Boyutlu Beyazlık Luxe Perfection İpana ile Türkiye’de de raflarda yerini aldı. Denediğinizde bana hak vereceksiniz:) Kullanmadan kesinlikle inanmazdım, deneyince etkisini gördüm ve mükemmel sonuç aldım.
Tam bir bakım sağlamak için aynı ailenin Oral-B 3D White Luxe ağız bakım suyunu da kullanıyorum. O da diş macunu ve fırçasının ulaşamadığı alanlardaki lekeleri bile çıkararak uzun süre, keskin bir ferahlık sağlıyor.
Unutmadan küçük bir not ekleyeyim; P&G ve İpana ürün performansına o kadar güveniyor ki, memnun kalmazsanız paranızın 2 katını iade ediyor. Bu nedenle beyazlatıcı etkisini kendiniz de görün diye bence gerçekten denemeniz gereken bir ürün.
Ürünü satın almak isterseniz tıklayınız!





P.S. Bana bu bilgiler yetmedi, ağız ve diş sağlığı üzerine daha çok şey merak ediyorum diyenleri aşağıdaki siteye alalım. 

http://www.agizbakimuzmani.com/
#ipanaperfection  #gülüşünügöster

İçerik Kaynak: http://kokoshgirl.com/
Video Kaynak: https://www.youtube.com/watch?v=B7MDJzarokU

Bir boomads advertorial içeriğidir. 


1 Nisan 2016 Cuma

MUCİZE TARÇINLI SU !

kabızlığa iyi geliyor, sizi uzun süre tok tutuyor, kan şekerinizi düzenliyor ve ZAYIFLATIYOR!



Tarçınlı su nasıl yapılır?
Malzemeler,
1 adet çubuk tarçın
1 adet küçük boy elma
1 litre oda sıcaklığında su
Hazırlanışı,
Tarçınlı su geceden hazırlanır: Elmayı iyice yıkayıp dilimleyin, bir litre suyla çubuk tarçınla birlikte ilave edin. Sabaha kadar bekletin.
Ertesi gün, uyanır uyanmaz bir büyük bardak olmak üzere gün boyunca yemeklerden önce veya acıktığınızı hissedince için. Göreceksiniz, günden güne vücudunuzda mucizevi değişimler olacak.
Tarçınlı su tatlı isteğini keser.
Tarçınlı su zayıflatır mı?
Evet, tarçınlı su zayıflatır. Çünkü, kan şekeri dengemizi korur, bu sayede daha uzun süre tok hissederiz, fazla kalori almadan sağlıkla zayıflarız.
Elmanın içindeki pektin maddesi tokluk verir, bağırsakları çalıştırır.
Suya eklediğimizde tarçın ve elmanın mucizevi özleri suya geçer, vücut hemen kullanır ve kısa sürede güzel sonuçlar alırız.
Önemli bilgiler,
  • Tarçını birkaç gün boyunca tekrar kullanabilirsiniz.
  • Elmayı atabilirsiniz veya yiyebilirsiniz, size kalmış.
  • İstediğiniz kiloya inene kadar her gün tarçınlı su için
Tarçınlı su zayıflatır, buna emin olun ve istediğiniz kiloya inene kadar her gün içmeye devam edin. Bu arada, telefonunuza alarm kurarsanız örneğin, akşam 10’a, hemen kalkıp suyunuzu yapabilirsiniz.